У Сімферополі спецпризначенці оточили кримсько-татарський Меджліс
Україна

У Сімферополі спецпризначенці оточили кримсько-татарський Меджліс

16 вересня 2014, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

У Сімферополі по вулиці Шмідта озброєні люди - 6 осіб у масках, у військовій формі і з автоматами, а також співробітники поліції - до 10 - осіб оточили будівлю Меджлісу кримськотатарського народу. Сюди ж під'їхав автозак.

Як передає кореспондент Крим.Реалії , на запитання про те, хто вони і для чого оточили Меджліс, люди у формі відповідати не захотіли, заявивши, що «вони не уповноважені говорити».
Як вдалося з'ясувати кореспонденту Крим.Реалії, в будівлі проводяться слідчі дії. Всередину нікого не впускають і не випускають.
Обшуки ведуться в редакції кримськотатарської газети «Авдет», яка розташовується в будівлі Меджлісу. Редактора видання всередині немає, обшук проводять без його участі.
Сьогодні зранку з обшуком прийшли в квартиру члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва, в якого вилучили комп'ютерну техніку.
А 15 вересня було скоєно напад на будівлю Меджлісу. Троє невідомих, чиї обличчя були закриті масками, прибули до будівлі Меджлісу, двоє чоловіків відразу стали до вхідних дверей, блокуючи вихід з будівлі, в руках одного з них був пістолет. Третій чоловік швидко піднявся газовою трубою до прапора України, який був встановлений на фасаді будівлі, і зірвав його.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися