Стрілялися через порушення правил дорожнього руху
Регіони

Стрілялися через порушення правил дорожнього руху

5 вересня 2014, 14:18
1
0
Сподобалось?
0

Міліціонери встановлюють обставини стрілянини на автодорозі поблизу селища Бабин Гощанського району. Інцидент трапився вчора близько 17 години. Три автомобілі зупинилися трасі, аби вирішити конфлікт, який виник між водіями через порушення правил дорожнього руху. В ході суперечки 51-річний Михайло зі Здолбунова, який керував автомобілем «Мерседес Е220» дістав пістолет та відкрив вогонь у бік водіїв та пасажирів «Фольксваген Т-5» і «ДАФ».

У 42-річного пасажира «Фольксвагена» Вадим із Новоград-Волинського наскрізне поранення правої ноги та поверхневе поранення лівої гомілки. Його земляку, 49-річному Василю, куля влучила в живіт. Стан чоловіка тяжкий. При цьому, сам Михайло отримав вогнепальне поранення правого стегна.

На місці події міліціонери виявили гільзи від стрілецької зброї та сліди крові. Вилучені докази направлені на дослідження.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). У зв'язку з тим, що один з учасників події має причетність до правоохоронних органів, матеріали кримінального провадження скеровані до органів прокуратури.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • citizen
    citizen

    А нічого не змінилось: чінуші,як "літали",стріляли по пяні (або ще хуже), так і далі продовжують.Щоб ви вже коліньми їздили всією ріднею по тій дорозі,що зробив Хомяк.

    6 вересня 2014, 00:06
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися