Школяр викликав пліцію, бо... знайшов чужий гаманець з грішми
Хмельниччина

Школяр викликав пліцію, бо... знайшов чужий гаманець з грішми

8 травня 2016, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

Патрульні поліцейські відвідали спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 12 міста Хмельницького, в якій навчається учень 6-го класу Валентин Солдатов. Вони прийшли нагородити хлопчину.
Як стало відомо, у Великдень на лінію «102» надійшов виклик від цього хлопчика. Школяр повідомив, що знайшов гаманець на вулиці Якіра в мікрорайоні Ракове, і неодмінно хоче повернути його власнику. Як це зробити, хлопець не знав, тому й звернувся до патрульних. У гаманці виявили гроші у сумі близько двохсот гривень та банківські картки. Завдяки останнім і вдалося швидко встановити ім’я власника. За декілька хвилин він уже був на місці події. Чоловік пояснив: коли побачив, що гаманця немає, подумав, що його викрали. Перевіривши вміст, сказав, що нічого не зникло. Чоловік подякував хлопчику та патрульним за повернені речі.
Шкільні офіцери передали Валентину особисту подяку від начальника Управління патрульної поліції Костенка Олега Олександровича та закликали всіх дітей брати приклад із свого однокласника.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися