Хмельниччина

Полював на самотніх пенсіонерок

3 серпня 2014, 20:14
0
-1
Сподобалось?
-1

 

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському правоохоронці затримали юнака, який убивав самотніх бабусь. Приходив до них як студент, котрий шукає для найму кімнатку.

Інформацію про потенційних жертв 22-річний хлопець шукав через знайомих або ж за оголошеннями. Поки його не вирахували працівники міліції, встиг скоїти два жорстоких убивства - жінок 1939 та 1946 років народження. Юнак приходив додому до самотніх пенсіонерок і намагався так розчулити бабусь, щоб ті відразу запросили до свого помешкання. Ледве жінка переступала поріг будинку, повернувшись спиною до зловмисника, він здійснював напад, повідомляє СЗГ УМВС України у Хмельницькій області. Першу потерпілу задушив руками, у другому випадку скористався електричним кабелем. Як показали огляди місця подій, аналіз способу вчинення та послідовності дій вбивці, діяв він холоднокровно і з чіткою метою спершу убити, а потім пограбувати. Не погребував навіть золотими прикрасами, знятими з тіл.

Причини скоєння цих жорстоких злочинів підозрюваний поки пояснити не може. Відомо, що він ніде не працював і не вчився, а от жив, як то кажуть, на широку ногу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися