Хмельниччина

Саперам розміновувати мости та дороги допомагають... американські роботи

3 серпня 2014, 20:17
1
1
Сподобалось?
1

 

На Хмельниччині відкрили «прискорені курси» для... саперів. За півроку, обіцяють, боєць стане професіоналом у своїй галузі.

Звільнені від терористів міста та села на Донбасі потребують кропіткої та кваліфікованої допомоги саперів. Втікаючи, бойовики мінують мости та дороги, будинки та підвали, залишають вибухівку в магазинах. Небезпека може чекати будь-де. Аби вберегти і мирне населення, і силовиків від біди, сапери змушені працювати цілодобово. Спеціалістів не вистачає. Аби підготувати якнайшвидше кваліфіковані кадри, у Кам'янці-Подільському відкрили спеціальні курси.

Разом з людьми тренуються і службові собаки. Чотирилапі «сапери» виявляють смертоносні пристрої у транспорті та у важкодоступних місцях. Стандартний курс підготовки собаки триває півроку, інструктора - стільки ж. Також на поміч бійцям стають і роботи. Вони допомагають знешкоджувати вибухівку на мостах, залізничних та автомобільних шляхах. «Машини» дісталися українським бійцям від американських колег, повідомляє «5 канал».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лілія
    Лілія

    Хто б сумнівався, що американці дають роботів. Вони - молодці, не тільки роботів нам дають, а ще й мозок промивають професійно грамотно. 5-й канал - джерело правдючої правди для зомбі.

    5 серпня 2014, 17:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися