У Франківську працює Помічник сім’ї захисника
Івано-Франківщина

У Франківську працює Помічник сім’ї захисника

9 квітня, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

В Івано-Франківську створили сервіс вирішення побутових проблем для батьків, чиї чоловіки на фронті. Тепер полагодити їхній бойлер, повісити багет чи замінити змішувач швидко та професійно зможе “Помічник сім’ї захисника”. Цю важливу послугу відкрили на базі Комунального закладу “Дім вояка”.

Історія ініціативи

“Помічник сімʼї захисника” – послуга від місцевого “Дому воїна”, якою скористалися вже понад 30 родин. Допомогу в побуті сімʼям воїнів безкоштовно надає майстер Павло.

“До кого не приходжу, всі дуже дякують і кажуть, що це дуже потрібно. Роблю добре діло, можна так сказати”, – каже майстер.

Аби скористатися сервісом, франківським сімʼям захисників треба зателефонувати до офісу. І Павло виїде на виклик, аби діагностувати проблему.

“Приїжджають, дивляться на місці. Якщо можливо відремонтувати, то ремонтується. Якщо ж потрібно замінити якусь деталь, то люди купляють самі ті запчастини, а наш фахівець безкоштовно їх замінює”, – каже директор КЗ “Дім воїна”.

У списку послуг понад 20 позицій: повісити багет, відремонтувати сантехніку чи електрику. За три місяці існування сервіс став настільки популярним, що планують взяти ще одного майстра.

Віримо, що ця ініціатива надихне на створення подібного сервісу і в інших містах України!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися