Нарешті відремонтують дорогу «Луцьк-Львів»
Львівщина

Нарешті відремонтують дорогу «Луцьк-Львів»

14 квітня 2015, 14:35
2
1
Сподобалось?
1

Дорога «Луцьк-Львів» уже кілька років перебуває у жахливому стані. Не відремонтували її навіть до «Євро-2012». Все грошей нема. Окремі перевізники, зважаючи на катастрофічно зруйноване дорожнє покриття, взагалі відмовилися від маршрутів, що слідували до Львова через Горохів та Стоянів. І ось тепер нарешті зажевріла надія, що в цей шлях вдихнуть нове життя. Обіцяють розпочати ремонтні роботи вже 16 квітня.

«Першочергово Службою (автомобільних доріг у Львівській області – ред.) заплановано розпочати ремонт автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк в межах населених пунктів село Сілець-село Бабичі. Наступна ділянка – міто Радехів-село Стоянів», – йдеться у відповіді Служби на запит «Волинь.info». На такі цілі уряд виділив 33 мільйони гривень. Ремонті роботи передбачатимуть укріплення основи дороги, влаштування вирівнюючого шару та верхнього шару покриття.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • львів’янка
    львів’янка

    Ця інформація була оприлюднена Львівською ОДА ще 7 квітня. А ви аж через тиждень з неї робите новину. Втрачаєте авторитет.

    14 квітня 2015, 15:00
    Відповісти
    • nata
      nata

      шкода, що не років 4-5 тому... Через це ні автолюкс, ні інші поважаючі себе перевізники не їздять. перетворили дорогу від межі Львівської області на суцільні ями. Тож поки її не відремонтують, така інформація залишається актуальною!

      14 квітня 2015, 16:54
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися