У Львові в лікарні помер безхатько, з якого познущалися молодики
Львівщина

У Львові в лікарні помер безхатько, з якого познущалися молодики

21 вересня 2020, 18:05
0
0
Сподобалось?
0

У п'ятницю, 18 вересня, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова помер 64-річний безпритульний.

Чоловіка та його товариша жорстоко побили двоє юнаків на вулиці Хмельницького у закинутій будівлі. Один із безхатьків помер на місці події, пише 032.ua.

Як розповіла завідуюча відділення анестезіології та інтенсивної терапії, к.м.н, доцент Наталія Матолінець, пацієнт перебував на лікуванні у реанімації впродовж 7 днів. Незважаючи на інтенсивну терапію, він помер. Травми були несумісні із життям. У нього була черепно-мозкова травма, яка фактично не давала шансів для життя.

За даними пресслужби Львівської обласної прокуратури, упродовж трьох днів, 10 - 12 вересня, молодики знущались над двома безхатьками, які мешкали у закинутому будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 249. Двоє львів’ян, віком 18 та 16 років, били чоловіків металевою трубою та дерев′яними ніжками від меблів, обливали моторним маслом та посипали сухою будівельною сумішшю, водночас, знімали усе, що відбувалось, на свої смартфони.

Їх дії кваліфікували за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення та групою осіб, що спричинило смерть потерпілого).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися