Це лише десерти...
Львівщина

У Львові продають сороміцькі десерти

28 жовтня 2023, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

У Львові працює зухвала кондитерська. Це – «Прутень». Так-так, його назва співзвучна із назвою чоловічого статевого органа. І не випадково. Бо тут готують солодощі у вигляді «Його» і «Її». Покупці нахвалюють: «Смачно!»

Хоча коментарів на вулиці біля закладу та й у соціальних мережах не бракує. Хтось говорить про «вульгарне місце у цнотливому Львові», а інший – про його родзинку. Одному бридко навіть здалеку глянути на сороміцькі десерти, а дехто їх еротично смакує, незважаючи на осудливі погляди збоку.

А що б ви сказали, глянувши у меню? Солодкі прутні продають під назвами: «Піжон в шоколаді», «Остання крапля», «Рожевий яструб» та «Кокосовий крутелик». А от розкішниць (у вигляді жіночого статевого органа) вибір значно більший. Тут можна замовити «Мохнатку під шафе», «Фруктовий оргазм», «Оксамитову фату», «Полуничне куні», «Гарячу мілфу» та інші. Самі солодощі без начинки, лише зверху политі різними соусами і шоколадами та яскраво прикрашені. Зате назви наче витягнуті з фільмів для дорослих, а вигляд – як іграшок із сексшопу. Особливо гостро львів’яни відреагували на мілфу, адже в перекладі ця абревіатура означає «маму, яку б я хотів звабити» – а це ж збочення! А ще хтось дорікнув, що прутні дорожчі за розкішниць. Мовляв, є й сексизм. Багато балакали про розміри, які в когось можуть викликати комплекс неповноцінності…

Словом, навколо кондитерки були справжні баталії з вимогою закрити під три чорти, однак вона працює донині. І розширює асортимент. Скажімо, до інтимної випічки додали ще й льодяники такого ж вигляду. І рекламу не менш вульгарну. Тепер обіцяють налагодити надсилання своїх десертів поштою.

Світлана РІДНА



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися