Зелені тунелі на шляху до села Торговиця
Рівненщина

У знаного «тунелю кохання» підростають конкуренти

14 листопада 2014, 14:20
0
0
Сподобалось?
0

Останнім часом завдяки фотомитцям особливого резонансу набув так званий «тунель кохання», що неподалік від селища Клевань Рівненського району. Цей куточок природи України увійшов в число переможців інтернет-переглядів фотографій непересічних рукотворних та нерукотворних краєвидів світу. Цікаво, що утворився «тунель кохання» внаслідок руху потягів на проміжку залізничної колії між селищами Клевань та Оржів. Віття, яке відростало, вагони постійно обчухрували, таким чином місцина поступово набирала округлого вигляду - своєрідної рослинної арки.
Я бачив цей «тунель кохання», так би мовити, в натурі. Справді, дуже гарна місцина. Але, їдучи недавно у села Торговиця, що в Млинівському районі, побачив не менш красиве видиво. Теж зелений тунель. І не один. Не менше півдесятка протягом півтора десятка кілометрів шосейного шляху.
Кожен з цих тунелів представляє собою посадку дерев обабіч дороги, які у високості поперепліталися своїм пишним віттям. Причому, на відміну від вищезгаданого «тунелю кохання», до тутешніх, торговицьких, людська рука не торкалася. Та й техніка теж, бо тут не так уже й часто побачиш транспорт, тим паче, габаритний. Отож, проїжджаючи цією місциною автівкою, мимоволі подумалося: «Знайшовся б ентузіаст, впорядкував би тутешні зарослі - і тунельний шлях став би ще гарнішим». Можливо, так і трапиться.
Сергій НОВАК,
Рівненська область

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися