Унсовці хочуть «кришувати» базарників?
Рівненщина

Унсовці хочуть «кришувати» базарників?

14 січня 2015, 22:34
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні в Рівному на вулиці Шевченка, що неподалік продуктового ринку, відбулась штовханина між базарниками та представниками рівненського УНСО, повідомляє ЧаРівне.інфо.

Зранку до продавців приїхали люди, які представлялись унсовцями, називали прізвища керівника рівненського «Правого сектору» Романа Коваля і заявили, що відтепер орендну плату усі, хто тут торгує, мають сплачувати їм. Самі ж базарники називають цю ситуацію рейдерським захопленням. І заявляють, «кришувати» свої робочі місця у такий спосіб не дозволять. Щомісяця за оренду люди сплачуть у середньому 1200 гривень. Зауважимо, що це найдорожчий у Рівному лізинг з усіх ринків. Торгують тут близько сотні підприємців.

Далі між чоловіками, які приїхали представляти свої інтереси та людьми відбулась бійка.

Натомість керівник «правих» Роман Коваль запевняє, що жодного відношення до УНСО. Називає цей випадок провокацією унсовця Сергій Пандрака проти нього.

Натомість керівник Рівненського обласного осередку УНСО Ярослав Гранітний на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що люди, які приїхали на ринок, не мають жодного відношення до цієї організації.

Нагадаємо, на вулиці Шевченка, відведену ринку «Моріон», дозвіл на торгівлю закінчився ще наприкінці минулого року. Продовжувати дозвіл на вуличну торгівлю міська влада відмовилась.

Очевидно, що поки така невизначеність з орендарем цієї території буде проводжуватись, подібні ситуації будуть виникати й надалі.

https://www.youtube.com/watch?v=a402km-s3Ro


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися