Рівнянин отримав повістку, і віддав у парк свого домашнього улюбленця - свиню
Рівненщина

Рівнянин отримав повістку, і віддав у парк свого домашнього улюбленця - свиню

28 травня 2023, 10:24
0
1
Сподобалось?
1

Житель Рівного Володимир Талащук – власник свині Фросі. Тварина жила в нього у квартирі два з половиною роки, з нею він прогулювався містом та виступав на різноманітних заходах. Коли отримав повістку, віддав свинку Фросю у парк історичної реконструкції Оствиця, щоб за нею доглянули.

Минулого тижня Володимир Талащук приходив провідати свою домашню тварину. Парк Оствиця, який відтворює атмосферу часів Давньої Русі, розташований на березі озера Басів Кут у Рівному.

– Мені прийшла повістка, і є велика ймовірність, що заберуть в армію, а Фросю немає кому залишити, – розповідає Володимир. – Мені пишуть у соціальних мережах: «Віддай на шкварки». А я запитую: «Ти б свою кішку віддав на шашлик?» Відповідають: «А що кішка і свиня одне й те саме?» Їм відписую: «А твоя кішка зробить ось таке?» І показую, що моя свиня по команді «сидіти» – сідає, «дай лапу» – дає, по команді – «дай цьом», цілується зі мною. Твоя кішка таке зробить? То наскільки моя свиня розумніша за твою кішку?

Господар свині розповідає, що коли Фрося мешкала у квартирі, то дотримувалася дієти. На природі почала їсти більше. Тут конюшини – море, а біля будинку її мало було. У парку cвиня побачила це море конюшини й дорвалася, видно об’їлася.

– Фросі у нас сподобалося, вона себе у своїй стихії почуває: багато їжі, їй комфортно. Володя кожен день приходить до своєї улюблениці. Все буде добре, вона зараз живе в кошарі з овечками та козою, – розповідає керівник клубу історичної реконструкції Оствиця Юрій Ойцюсь.

Володимир Талащук за домашньою улюбленицею сумує, але радий, що вона у надійних руках.

Олесь ТИХОНЕВИЧ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися