У центрі Рівного затримали чоловіка з автоматом
Рівненщина

У центрі Рівного затримали чоловіка з автоматом

20 січня 2015, 17:28
0
0
Сподобалось?
0
Вчора близько 20:30 на вулиці Базарній у Рівному, що неподалік центру міста, правоохоронці затримали озброєного чоловіка. Повідомлення про підозрілих  осіб у форменному камуфляжі, один з яких має на плечі автомат, надійшло на лінію "102". 
Побачивши наряд патрульної служби, що прибув на виклик, чоловік взяв зброю у руки і дослав патрон у патронник. Застосувавши заходи фізичного впливу, патрульники викликали слідчо-оперативну групу. Озброєним правопорушником виявився 53-річний рівнянин Леонід. Чоловік мав при собі автомат "АК-74" калібру 5,45 мм., один магазин до нього та 29 патронів. 
Леонід неодноразово з'являвся на конфліктах, пов'язаних із спиртзаводами. Там чоловік представлявся одним із членів "Правого сектору". Правопорушник має кілька судимостей за злочини корисливо-насильницького спрямування, повідомляють у правоохоронних органах.  
Чоловіка доставили в Рівненський МВ УМВС, а все вилучене направлено на експертизу.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від двох до п'яти років.  
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися