На Рівненщині село бурштинокопачів взяли під контроль міліція та прикордонники
Рівненщина

На Рівненщині село бурштинокопачів взяли під контроль міліція та прикордонники

16 квітня 2015, 13:41
1
0
Сподобалось?
0

На Рокитнівщині правоохоронці та місцева влада врегулювала конфлікт, який виник між жителями сіл Старе Село та Березове. Як уже повідомляв «Вісник+К», у Старому Селі мешкають чимало бурштинокопачів. Між мешканцями сіл відбулася сутичка, як стверджують очевидці, навіть із застосуванням зброї. В результаті між селами почали рости блокпости.

Як повідомили у прес-сліжбу УМВС України у Рівненській області, на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу міліції. Також виїхали голова Рокитнівської районної адміністрації та прокурор району.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рокитнівського райвідділу міліції Олександр Муханьков, з населенням провели профілактичну бесіду, після чого рух автотранспорту в сторону Старого Села відновився. За фактом бійки відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Особи, причетні до цієї події, встановлені. Проводяться слідчі дії щодо встановлення остаточної кількості учасників цього конфлікту та конкретної участі кожного з них.

Крім того, відкрито ще одне кримінальне провадження за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод).

Відсьогодні в селі Березове патрулюватиме наряд міліції спільно з працівниками прикордонної служби «Березове», аби в подальшому не допустити подібних конфліктів між селянами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ігор
    Ігор

    Маслов В.Г. — Подубинський Б.В. Тероризм і підбурювання мас Маслов В.Г., Подубинський Б.В., Бабич А.А., Рункевич Б.М. та інші використовують прокуратуру Рівненської області для тероризму і повалення державного устрою http://proisvol.info/2018/07/14/maslov-v-g-podubinskij-b-v-terorizm-i-pidburyuvannya-mas/

    14 липня 2018, 01:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися