Засудили утримувача притону
Рівненщина

Засудили утримувача притону

11 травня 2015, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня Млинівський районний суд виніс вирок 38-річному млинівчанину Сергію. Чоловіка, який за рік скоїв шість злочинів, засуджено до трьох з половиною років тюрми.

 

Сергій неодноразово судимий за різні злочини. Рік тому умовно-достроково звільнився з колонії. Вийшовши на волю, став здавати своє житло для виготовлення та вживання наркотиків. За що проти нього відкрили кримінальні провадження  за частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Суд присудив чоловіку рік і сім місяців  позбавлення волі.

Згодом до суду надійшли ще кримінальні провадження за обвинуваченням Сергія у скоєнні низки крадіжок у селищі Млинів, вчиненні злочинів у сфері незаконного поводження зі зброєю та незаконного обігу наркотиків. Результат їх розгляду – визнання чоловіка винним та призначення йому остаточно трьох з половиною років ув’язнення. Під час досудового розслідування Сергій перебував під домашнім арештом.

Вирок ще набрав законної сили, а тому млинівчанин має можливість оскаржити його.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися