Як нардепи від Рівненщини відвідують засідання Верховної Ради
Рівненщина

Як нардепи від Рівненщини відвідують засідання Верховної Ради

25 травня 2015, 09:38
0
0
Сподобалось?
0

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала, як народні депутати з Рівненської області відвідують засідання Верховної Ради України та засідання парламентських комітетів, до складу яких їх обрано.

Присутність на засіданнях Верховної Ради України та засіданнях комітетів ВРУ – це прямий обов’язок народних депутатів згідно з ст.24 п.3 Закону України «Про статус народного депутата», бо «кожен народний депутат зобов’язаний бути присутнім та особисто брати участь у засіданнях Верховної Ради України, а також її органів, до складу яких його обрано». У ст. 24 п.9 даного Закону конкретизовано, що народний депутат зобов’язаний бути присутнім на засіданнях комітету та підкомітету, до складу яких його обрано, та брати участь у їх роботі.

Нагадаємо, за підсумками парламентських виборів 2014 року до Верховної Ради України було обрано 9 народних депутатів, які ідентифікують себе з Рівненщиною, з-поміж них, п’ятеро обрано у мажоритарних округах, ще чотирьох – за партійними списками.

Юрій Вознюк (Народний фронт), який балотувався у виборчому окрузі №153 (м. Рівне та м. Острог, Рівненський, Острозький, Гощанський та Корецький райони) був присутній на 49 з 58 пленарних засіданнях Верховної Ради та на 12 з 15 засіданнях Комітету з питань податкової та митної політики (згідно Протоколів №1-15 засідань Комітетів). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань парламенту становить 84%, засідань Комітету – 80%.

Народний депутат Олександр Дехтярчук («Блок Петра Порошенка»),який був обраний у виборчому окрузі №154 (м. Дубно, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський, Радивилівський та Демидівський райони) був присутній на 56 з 58 пленарних засіданнях парламенту та на всіх 15 засіданнях Комітету з питань державного будівництва регіональної політики та місцевого самоврядування (відповідно до даних Протоколів №1-15 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань парламенту становить 97%, Комітету – 100%.

Олег Осуховський (позафракційний), який переміг у виборчому окрузі №152 (м. Рівне) був присутній на всіх з 58 пленарних засіданнях сесії Верховної Ради України, а також на всіх з 22 засідань Комітету з питань запобігання та протидії корупції (згідно даних Протоколів №1-22 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутата становить 100%.

Василь Яніцький («Блок Петра Порошенка»), який балотувався у виборчому №155 (м. Кузнецовськ, Дубровицький, Володимирецький, Зарічненський та Рокитнівський райони) був присутній на 52 з 58 пленарних засіданнях Верховної Ради та на 16 з 17 Комітету з питань правової політик та правосуддя (згідно Протоколів №1-17 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань парламенту становить 90%, засідань Комітету – 94%.

Народний депутат Сергій Євтушок (ВО «Батьківщина»), який був обраний у виборчому окрузі №156 (Сарненський, Березнівський та Костопільській райони) був присутній на 52 з 58 пленарних засіданнях Ради та на всіх 8 засіданнях Комітету з питань транспорту (згідно Протоколів №1-8 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань парламенту становить 90%, засідань Комітету – 100%.

Перший номер виборчого списку партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко був присутній на 19 з 58 пленарних засіданнях ВРУ та на 6 з 17 засіданнях Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (згідно Протоколів №1-17 засідань). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань парламенту становить 33%, Комітету – 35%.

Андрій Лозовий обраний за списками Радикальної партії був присутній на 31 з 58 пленарних засідань парламенту та на 10 з 17 засіданнях Комітету з питань правової політики та правосуддя (згідно даних Протоколів №1-17 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутатом засідань ВР становить 53%, засідань Комітету – 59%.

Народний депутат Вадим Сидорчук обраний за партійними списками Народного фронту відвідав 56 з 58 пленарних засіданнях Верховної Ради та на 14 з 15 Комітет з питань податкової та митної політики (згідно Протоколів №1-15 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань парламенту становить 97%, засідань Комітету – 93%.

Ще один народний депутат обраний за списками Народного фронту Віталій Корчик був присутній на 54 з 58 пленарних засіданнях парламенту та на всіх 8 засіданнях Комітету з питань транспорту (згідно даних Протоколів №1-8 засідань Комітету). Показник відвідуваності депутатом пленарних засідань ВР становить 93%, засідань Комітету – 100%.

 

Джерело:

 

http://charivne.info/rivne-news/Reytinhi-distsiplini-rivnenskikh-nardepiv-khto-z-deputativ-vidvidu-zasidannya-VRU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися