За 50 гривень вбив сестру
Рівненщина

За 50 гривень вбив сестру

15 липня 2015, 17:16
0
0
Сподобалось?
0
Майже тиждень родичі розшукували  54-річної жительку села Озерськ Дубровицького району Рівненщини.  За допомогою до правоохоронців люди звернулися лише вчора. Закопане тіло зниклої жінки міліціонери  відшукали у хліві її двоюрідного брата. 

Як вдалося встановити на місці події, 51-річний чоловік вбив свою сестру 8 липня, перебуваючи під дією алкоголю. До трагедії призвела сварка через позичені 50 гривень.  Чоловік бив жінку руками та ногами. Коли ж вона впала, наступив на горло. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, селянка померла від удушення. Аби приховати сліди злочину, закопав тіло. 
У міліції повідомляють, за умисне вбивство проти чоловіка відкрито кримінальне провадження. Його затримали. Вирішуєтиься питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.  
Відомо, що зловмисник ніде не працював та проживав сам. До того, ж він уже мав проблеми з законом через нанесення тяжких тілесних ушкоджень рідному меншому брату, від яких той помер. Рік тому  підозрюваний звільнився з місця позбавлення волі.
Загибла ж проживала з двома дорослими синами. Донька мешкала в сусідньому селі. Саме вона забила, коли зникла мати.  Інші родичі та односельці вважали, що жінка загубилася, пішовши в ліс по чорниці. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися