Рівненщина

"Вишиваний шлях" пройде через Рівненщину

17 липня 2015, 11:57
0
0
Сподобалось?
0

Туристичний проект «Вишиваний шлях», який стартував з ініціативи Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», проходитиме також і через Рівненщину. Зокрема, рівненський відрізок шляху, який вже включено до проекту, проляже Острозьким районом. Це – основний маршрут, але не єдиний. Також ще передбачено функціонування додаткових екскурсій та туристичних напрямків, які охоплять Острозький та Здолбунівський райони. Рівненська частина маршруту повністю апробована велосипедистами нашої та сусідніх областей.

Загалом «Вишиваний шлях» покликаний об’єднати Україну єдиним маршрутом, що проляже із Заходу на Схід, від Ужгорода до Харкова. Відкриття його заплановано на 24-ту річницю Незалежності України. Саме тоді відбудеться Всеукраїнський велопробіг «Ужгород – Київ – Харків», а також низка регіональних та фольк-фестивалів у містечках та селищах, через які пройде маршрут. До речі, за підсумками реалізації першої його частини Рівненська облдержадміністрація визнана організаторами, як одна з найактивніших установ-партнерів.

Наразі розпочався другий етап реалізації проекту, що передбачає створення якісного Інтернет-ресурсу та його наповнення. Тож, сьогодні потрібно зробити моніторинг туристичної інфраструктури в рамках проведення маршруту. Таким чином на веб-сайті «Вишиваного шляху» буде відтворено сільські садиби, готелі та кемпінги, кав'ярні, ресторани та продуктові магазини, а також вокзали і пункти прокату туристичного спорядження.

Усіх бажаючих до запрошуємо долучитися до проведення моніторингу. Пропозиції про об’єкти туристичної інфраструктури, які варто включити до системи обслуговування маршруту, можна надсилати на електронну адресу: tourismoda@ukr.net.

А загалом про маршрути проекту «Вишиваний шлях» можна дізнатися за посиланнями:

Рівненська частина маршруту: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=klrebwebihdqxein

Маршрут повністю: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=lasqatsemyeivest

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися