На Рівненщині фестивалили юні олімпійці
Рівненщина

На Рівненщині фестивалили юні олімпійці

17 липня 2015, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

Черговий тур спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо» провели у дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Електронік-Рівне», що в селі Кустин Рівненського району.

Для понад трьох сотень дітей, які відпочивають у таборі, організатори підготували дистанції спортивних естафет та все, що потрібно для змагань у індивідуальних конкурсах.

Юні олімпійці змагалися в командних естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол», «Фітбол», виявляючи свою спритність, швидкість і вправність у поводженні з різними м’ячами.Переможців та призерів командних змагань визначили за сумою місць, зайнятих у естафетах.

В індивідуальних конкурсах усі охочі мали можливість продемонструвати свою вправність у володінні гімнастичним обручем, скакалкою, у вмінні набивати футбольного м’яча та влучність у накиданні кілець на піраміди.

Переможцям та призерам командних змагань і звитяжцям індивідуальних конкурсів від організаторів свята - обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» таВідділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області дісталися дипломи і медалі.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися