Прокурору, якого тягав за краватку Сашко Білий, подарували... презерватив
Рівненщина

Прокурору, якого тягав за краватку Сашко Білий, подарували... презерватив

17 липня 2015, 15:28
0
0
Сподобалось?
0

На сьогоднішню конференцію в Костополі, яку зорганізувала мама скандального прокурора Андрія Таргонія, також приїхали представники громадських організацій Рівненщини, в тому числі «Правий сектор» та УНСО. 

Керівник обласного осередку УНСО (Української націоналістичної Самооборони) Ярослав Гранітний нагримав на Андрія Таргонія, обізвавши його невігласом та брехуном, й вручив йому презерватив. 

Натомість підозрюваний у хабарництві продовжує запевняти, що неправомірну вигоду не брав, мовляв, це була підстава з боку керівництва прокуратури та правоохоронних органів "за принципову позицію у деяких питаннях", зокрема намаганні притягнути до кримінальної відповідальності начальника Рівненського райвідділу міліції Ігоря Денисюка. 

Захисниця Таргонія також поскаржилася на те, що вона не мала доступу до відео камер спостереження, розташованих на приміщенні прокуратури району. 

Нагадаємо, Андрій Таргонія затримали безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди в його кабінеті. Він все заперечував, просив вийти у вбиральню, щоб отямитися та подзвонити матері. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу, однак, рідні Таргонія заплатили заставу в сумі 97 440 грн. 

 

Джерело:

http://charivne.info/rivne-news/Hranitniy-vruchiv-Tarhoniyuprezervativ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися