Допоможіть врятувати життя
Рівненщина

Допоможіть врятувати життя

5 березня 2016, 18:26
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно у 34-річного Андрія Пінчука з міста Сарни Рівненської області діагностували страшну хворобу – рак шлунка. Чоловік глухий від народження. Вади слуху має і його дружина Ольга. Подружжя виховує двох малолітніх діток. На жаль, глухоту успадкувала і їхня донька Вікторія. Втім, Пінчуки мужньо витримували випробування, які посилала їм доля. Андрій їздив на заробітки, Ольга – була волонтеркою, допомагала влаштувати на лікування важкохворих діток.

Біда постукала у двері несподівано. Тривалий час чоловік скаржився на болі у шлунку. Після обстеження медики діагностували у нього рак ІІ ступеня. Нині чоловік знаходиться на лікуваннні у німецькій клініці в місті Вюрцбург. Хвороба прогресує шаленими темпами. Андрій не може їсти самостійно, він постійно знаходиться під крапельницями.

Закордонні лікарі запевняють, що Андрій Пінчук має шанс на життя. Для цього йому треба повністю видалити шлунок та пройти курс хіміотерапії. Вартість

 лікування – 50 тисяч євро. На жаль, у родини таких коштів немає. Тож вони просять допомоги у всіх небайдужих. Про отриману допомогу сім’я готова відзвітувати.

Номер картки ПриватБанку дружини Андрія Пінчука:

Пінчук Ольга Миколаївна

5168 7420 6490 7052

Номер телефону Ольги: 098-771-43-90 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися