Рівненщина

«Ощадбанк» запровадив «Картку рівнянина» на підтримку проекту Rivne Smart City

23 березня 2016, 17:57
0
0
Сподобалось?
0

«Ощадбанк» у рамках підписаного з міським головою Рівного Меморандуму про співпрацю запроваджує багатофункціональну «Картку рівнянина». Це сучасна соціальна банківська платіжна картка з фото та прізвищем її користувача українською мовою, оснащена контактним і безконтактним чипами. Муніципальна картка як матеріальний носій персональних даних буде підтримувати додатки, пов'язані з наданням соціальної допомоги та інших сервісів, повідомляють у прес-службі міського голови Рівного.

– Наразі «Ощадбанк» активно підтримує ідею електронного врядування, тому  розпочинає співробітництво з міською владою Рівного в рамках Меморандуму про співпрацю та запроваджує «Картку рівнянина». Впевнений у тому, що вона стане для мешканців міста не лише зручним платіжним інструментом, а й помічником, порадником, звичним атрибутом життя. Ощадбанк забезпечить випуск «Картки рівнянина» за допомогою потужного власного процесингу, маючи успішний досвід впровадження інноваційних рішень у сфері електронних банківських послуг. Минулого року ми впровадили картки містянина в Києві, Львові та Чернівцях. У поточному році цю ініціативу підтримав Чернігів, а тепер і в мешканцев Рівного з'явиться муніципальна картка від «Ощадбанку», – наголосив заступник голови правління фінустанови Антон Тютюн.

– Вдячний нашим партнерам – «»Ощадбанку та компанії «Реноме» – за активну підтримку важливого міського проекту Rivne Smart city, в рамках якого й запроваджується картка містянина. «Картка рівнянина» – сучасний засіб, який зробить більш доступними для містян адміністративні та соціальні послуги, надасть міській владі можливість розширити їх спектр та більш оперативно контактувати з людьми. Сподіваюсь, що представники бізнесу долучаться до цієї програми й запропонують цікаві соціальні акції. Спільними зусиллями досягнемо позитивного результату, – зазначив міський голова Володимир Хомко.

– Основна мета проекту Rivne Smart City – активізація бізнес-активності міста в частині його цифрового перетворення. Такі елементи, як електронний документообіг, відкритий для громадськості бюджет, петиції, – це ті речі, без яких ми не можемо обійтись. Вже є позитивні напрацювання наших партнерів, які ми будемо використовувати. Наше завдання наразі – створення інформаційної системи, до якої потім звертатимуться нові розробники, новий бізнес, нові мобільні додатки, що зробить Рівне більш комфортним, більш зручним, більш прозорим для всіх мешканців без винятку», – зазначила генеральний директор ПрАТ «Реноме» Надія Гладкевич.

Завдяки впровадженню в місті інформаційно-телекомунікаційної системи «Картка рівнянина» її користувачі матимуть можливість отримувати знижки в торговельних мережах, закладах медицини, освіти і культури, оплачувати комунальні послуги. Певні категорії містян згодом зможуть реалізовувати права на пільги, зокрема на проїзд у громадському транспорті, та багато іншого. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися