Рівненщина

Ворог зненацька обстріляв позиції поблизу шахти Бутівка: серед поранених боєць з Рівненщини. ВІДЕО

16 листопада 2016, 09:29
0
0
Сподобалось?
0

Один з військових перебуває в украй тяжкому стані. З-під Авдіївки до дніпровської лікарні імені Мечникова евакуювали шістьох тяжкопоранених бійців. П'ятьох бійців уразило осколками під час обстрілу позицій неподалік шахти Бутівка, ще один зазнав поранень біля Комінтернового. Через негоду борт зміг вилетіти лише на світанку. Як стало відомо, трьох вояків одразу прооперували, ще трьох готують до хірургічного втручання, передає "5 канал".

У 25-річного військовослужбовця, який родом із Рівненщини, – численні ураження рук та ніг. Кінцівки посікло осколками. Боєць каже, що ворог зненацька обстріляв їхні позиції поблизу шахти Бутівка.

"Почався обстріл. Навіть не зрозумів, що трапилося. Побіг під міст. Нога була уже зламана. Увесь в осколках. Наскрізне поранення руки було. Думав, що все, що хлопці не встигнуть приїхати. Обмотався. Прийшла допомога і мене винесли на руках", – каже військовослужбовець ЗСУ Роман Каліко.

Від ворожого обстрілу поранення отримали ще п'ятеро побратимів Руслана. Серед них і 27-річний боєць Гамлет Авогян.

"Після обстрілу ми всі побігли під міст. Там у нас один важкий лежав. Він не міг рухатися. Я подзвонив по допомогу, викликав бригаду. Вони прийшли. Кому тяжко – тих вивели одразу, потім нас", – згадує боєць.

За словами лікарів, один з бійців і досі в украй тяжкому стані. 27-річному чоловіку осколки влучили у голову. Нині він дихає за допомогою апарату штучної вентиляції легенів. Дивіться більше – у сюжеті:

https://www.youtube.com/watch?v=6cNItInxjTs

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися