Шок: картоплю, що збирали рівненські школярі на АТО, відвезли у… київський ресторан
Рівненщина

Шок: картоплю, що збирали рівненські школярі на АТО, відвезли у… київський ресторан

31 грудня 2017, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

Мішок картоплі, який для воїнів, які служать в зоні проведення антитерористичної операції, збирали діти з Рівненської області, виявився в київському ресторані. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив працівник закладу Андрій Риштун.

«Сьогодні в ресторан привезли мішок картоплі, - пише Риштун. - Відкривши і упустивши його, всередині знаходимо скручену в трубочку папірець, перемотаний синьою і жовтою стрічками. Папірець поклали в пакетик, так, щоб не пошкодити. Розгортаємо її і та-дааааааа ... записка воїнам на сході».

Як стало відомо, картоплю для учасників АТО збирали школи в селі Посягва Гощанського району Рівненської області. Як вийшло, що замість АТО допомога виявилася в ресторані, пояснив причетний до збору продуктів волонтер, колишній військовослужбовець ДУК «Правий сектор» і заступник голови Гощанської районної державної адміністрації Тарас Гоменюк.

Як розповідає чиновник, в той раз в зону АТО відвезли фуру з продуктами. Продуктів було так багато, що в машину вони все не помістилися. Тоді посадовими особами та волонтерами було прийнято рішення переробити продукти в сухі пайки, найбільш зручні в бойових умовах.

«Для того щоб встигнути до Миколи переробити продукти ми звернулися до підприємця, який займається виготовленням сухих супів. Оскільки готової продукції у нього було в надлишку, ми просто їх обміняли у відповідному перерахунку. Він, до речі, фасовку зробив безкоштовно, знаючи, кому призначені продукти», - розповів Гоменюк.

Джерело: Фраза


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися