На Рівненщині є робота для переселенців та учасників АТО
Рівненщина

На Рівненщині є робота для переселенців та учасників АТО

26 червня 2018, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

Послуги Рівненської обласної служби зайнятості активно продовжують отримувати переселенці з тимчасово окупованих територій і АР Крим та учасники антитерористичної операції на Сході країни. Про це повідомляє ogo.ua за даними Рівненського обласного центру зайнятості. 

За словами заступника директора обласного центру зайнятості Андрія Грещука, з початку року послуги служби зайнятості Рівненщини отримали 80 осіб, які переміщені з тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. Мали статус безробітного 61 особа, отримували допомогу по безробіттю 45 осіб. Така категорія людей знаходиться під особливою опікою служби зайнятості, з ними працюють досвідчені фахівці.

15 переселенців в цьому році були працевлаштовані, проходили професійне навчання 10 безробітних з цієї категорії, 2 особи брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Послугами обласної служби зайнятості у січні-травні 2018 року також скористались 752 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції, з них мали право на отримання допомоги по безробіттю 601 особа. Всього за 5 місяців 2018 року працевлаштовано 142 учасники АТО, проходили професійне навчання 82 особи, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 29 осіб, отримували профорієнтаційні послуги 664 безробітних осіб.

Станом на 1 червня 2018 року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 367 безробітних з числа учасників АТО та продовжували отримувати послуги 27 тимчасово переміщених осіб.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися