Камін прикрасили раритетними цеглинами «London», «Paris»
Рівненщина

Камін прикрасили раритетними цеглинами «London», «Paris»

11 липня 2014, 17:41
0
0
Сподобалось?
0

Кожен, хто проходить повз сад Віктора та Зінаїди Мандин з Гощі на Рівненщині, зупиняється, щоб помилуватися квітковим царством. У погожі сонячні дні завітали й ми до цієї родини. І, о, диво! Посеред саду - фортеця. Виготовив її власними руками господар, як і багато інших фігурок, які гармонійно вписалися у ландшафтний дизайн.

- У нас тепер менше квітів, ніж було кілька років тому, - каже Зінаїда Мандина. - Більше декоративних прикрас, фігурок, які власноруч виготовляє мій чоловік. Цього року з'явилася фортеця, а ще плануємо встановити у саду фонтан.
Красуються на квіткових клумбах Мандин і декоративні тварини та птахи, зроблені з дерева віз, місточок... Це вироби пана Віктора, який, як і його дружина, не може й дня прожити, аби не зазирнути у своє квіткове царство. 
Окрасою оселі цієї родини є раритетний камін. Кожен камінчик, яким обрамлена пічка, настільки вдало вписався у загальний вигляд, що, здається, це довер­шена мистецька картина. Прикрасили його й раритетні цеглини, де збереглися написи «Гоща», «London», «Paris», ковані дверцята, що вражають художнім стилем. На одному з камінчиків зручно вмостився залізний метелик. Навіть шибер нагадує шпильку, яку хочеться заколоти у коси.
Віктор Володимирович каже, що все він робить для душі і не бажає, аби його витвори рекламували. А це й оригінальні рами для картин, дзеркала, власноруч зроблені полички, арка у вигляді гітари, фігурки для квіткового саду, поличка для книжок і чимало кованих виробів, зокрема ексклюзивні ворота, на яких зображена арфа. Ви не повірите, навіть звичайний карниз для шторки біля дверей у Віктора Мандини зроблений аж з чотирьох плодових дерев! 
- Це вишня, це абрикос... - показує на маленькі дерев'яні детальки господар. І сам тішиться, що з підручного матеріалу можна виготовити якісні екологічні красиві вироби.
У Віктора, як і його дружини, руки золоті, і все, за що береться ця родина, гарно виходить. Утім, найкращі образи, попри всі облаштункові оригінальності, створює їхній квітковий сад. 
Надія Адамчук,
Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися