За сина — 2,5 тисячі доларів
Вінничина

За сина — 2,5 тисячі доларів

24 липня 2014, 14:21
1
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці постійно нагадують, щоб люди не довіряли дзвінкам невідомих. Але, як показує життя, громадяни таки потрапляють на вудку шахраїв. Черговою жертвою злочинців стала 55-річна мешканка Вінниці. Серед ночі жінку розбудив дзвінок мобільного. Невідомий чоловік, представившись працівником міліції, повідомив, що її сина затримали за участь у бійці. Його можуть випустити, але для цього потрібно заплатити 4000 доларів. Жінка погодилася, але вирішила передзвонити сину. Він не брав трубки. Стурбована мати на мала потрібної суми, тож віддала лише 2500 доларів.
Близько першої години ночі зловмисник під'їхав до будинку матері, й та винесла йому гроші та розписку, що віддасть решту суми. А вранці зателефонував син і поцікавився, що сталося, бо він спав і не чув дзвінка. Отоді жінка зрозуміла, що її ошукали, і звернулася до правоохоронців.
Олександр МЕЛЬНИЧУК,
Вінницька область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Григорій
    Григорій

    Мене теж ошукав шахрай. Тільки з банківською карткою. Майже на 2000 гривень. Приватбанк має всі дані на цю особу (паспрт, фото і т.д.) Щоб її надати потрібен запит правоохоронних органів.Звернувся в міліцію з відповідною заявою. У відповідь, на 10 день після звернення отримав висновок, що складу злочину не вбачають...

    24 липня 2014, 17:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися