Фото з архіву Владислава Павлюка
Волинь

17-річний Дід Мороз вітатиме нацгвардійців з Новим роком

2 січня 2015, 11:06
0
3
Сподобалось?
3

Уже кілька літ 17-річний студент-першокурсник Луцького національного технічного університету Владислав Павлюк підробляє аніматором на різних святкуваннях. Проте найбільше хлопцю подобається одягати костюм доброго бороданя та влаштовувати для малечі забави біля ялинки. А цьогоріч лучанину випала нагода привітати з Новим роком солдатів Національної гвардії України.
Свій творчий шлях Влад розпочав ще школярем. Першим сценічним образом хлопця стала пародія на мегапопулярного Дзідзьо, з якою він виступив на весіллі у знайомих. Дебют був настільки вдалим, що одразу ж посипалися замовлення: скопіювати когось з артистів на весіллі, в образі клоуна привітати дитину з днем народження, провести корпоратив... Однак найбільше лучанину подобається відвідувати новорічні святкування для малечі.
- Кожна дитина мріє, аби у неї було щасливе життя. На жаль, в мене з цим дещо не склалося, тож пообіцяв собі: коли виросту - даруватиму свято іншим малюкам, - пригадує Влад. - Вперше ж одягнув костюм Діда Мороза у 10 класі. І хоча сотню разів до цього виходив на сцену, йдучи на новорічний ранок у школу, хвилювався, наче «новачок». Дуже боявся, що діткам не сподобається свято, що не вдасться розвеселити їх. На щастя, всі залишилися задоволені тим, що відбувалося біля ялинки.
Напередодні кожного новорічного виступу студент щоразу придумує новий сценарій. Жартує, у молодій голові завжди багато цікавих ідей. Щоправда, зізнається Владислав, іноді буває важко переконати малечу в тому, що привітати їх прийшов справжній бородань. Траплялося з хлопцем і таке, що після виступу дітлахи, знімаючи з нього костюм та забираючи посох, грозили не випустити, аж поки не покаже, ким він є насправді. Аби вийти з «екстреної» ситуації, Владислав починав удавано корчитися від болю, щойно малюки добиралися до бороди.
- У передсвятковий період замовлень настільки багато, що вже два роки поспіль не зустрічав Новий рік з рідними, - зізнається Владислав Павлюк. - Цьогоріч, зважаючи на ситуацію в країні, святкувань зменшилося майже наполовину. Тож сподівався, що нарешті залишуся вдома. Однак за кілька днів до свята зробили пропозицію, від якої не зміг відмовитися. Мені випала честь привітати з Новим роком солдатів строкової служби військової частини Нацгвардії №1141, що в Луцьку.
Марія МАРТИНЮК,
м. Луцьк


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися