«Правий сектор» Волині самолюструється
Волинь

«Правий сектор» Волині самолюструється

18 січня 2015, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

Новообраний керівник «Правого сектору» Волині Сергій Дружинович розповів про можливі причини зміни керівництва та основні напрямки роботи «оновленої» організації. Відтепер «Правий сектор» працюватиме у чотирьох основних напрямках: допомога бійцям в зоні АТО, люстрація та боротьба з корупцією, інформаційна війна та патріотичне виховання.

Про переформатування волинського «Правого сектору», діяльність районних осередків, мету та завдання організації розповів у п'ятницю, 16 січня, керівник «Правого сектору» на Волині Сергій Дружинович під час прес-конференції в «ВолиньМедіа».
За словами Сергія Дружиновича, на сьогодні «Правий сектор» на Волині переживає процес переформатування. Уже майже в усіх районних центрах Волині створені осередки «Правого сектору» і призначені керівники. Зокрема, такі осередки уже є у Луцьку, Ківерцях, Рожищі, Ковелі, Володимирі-Волинському, Турійську, Любомлі, Шацьку, Старій Вижві, Ратному, Камені-Каширському, Горохові та Нововолинську.
Відтепер основною метою «Правого сектору» на Волині стане реалізація завдань, які ставитиме центральне керівництво всеукраїнської організації. Зокрема, уже визначено основні напрямки діяльності обласного осередку організації. Перше - це боротьба з корупцією та активізація процесу люстрації.
Як розповів Сергій Дружинович, люстрацію «Правий сектор», як годиться, розпочне з себе. З цією метою уже розпочато перереєстрацію членів, щоб запобігти потраплянню в організаційне середовище злочинних осіб та «кримінальних авторитетів». Усім представникам «Правого сектору» буде видано посвідчення нового зразка з метою уможливлення ідентифікації членів організації. Наразі в «Правому секторі» залишається і його екс-керівник Павло Данильчук.
Ще одним напрямком діяльності «Правого сектору» стане інформаційна робота. Сергій Дружинович зізнався, що у цьому напрямку в організації раніше були певні недопрацювання. А тому, керівник «Правого сектору» заявив про готовність тісно співпрацювати з усіма засобами масової інформації.
Ще одним напрямком діяльності стане патріотичне виховання не лише молоді, але й старшого покоління. Нині на Волині не так багато організацій, які працюють у цьому руслі. А тому, за словами Сергія Дружиновича, «Правий сектор» готовий тісно співпрацювати з «Пластом» та іншими патріотичними організаціями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися