Волинського суддю підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень
Волинь

Волинського суддю підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень

7 серпня 2015, 21:51
0
0
Сподобалось?
0

Слідчий відділ прокуратури області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень судді Луцького міськрайонного суду. Служителя Феміди підозрюють у постановленні завідомо неправосудного рішення та службовому підробленні (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 375 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Досудовим розслідуванням установлено, що  суддя, всупереч вимогам Конституції України та Закону України «Про судоустрій і статус суддів», у квітні 2011 року постановив завідомо неправосудне рішення у цивільній справі, яким задовольнив позовну заяву громадянина до його нібито цивільної дружини без дослідження матеріалів справи та за межами позовних вимог. Таке рішення дозволило жінці вивести з-під заборони відчуження 27 об'єктів нерухомості та визнати недійсними договори іпотеки, застави приміщень, укладені нею з банками на загальну суму близько 25 мільйонів гривень.

Для приховування своїх злочинних дій у травні 2011 року завідомо неправосудне рішення, проголошене у цивільній справі, суддя замінив на підроблене, повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Як повідомили анонімні джерела у правоохоронних органах, ідеться про суддю Ковтуненка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися