У Луцьку розпочалася реконструкція стадіону ДЮСШ «Волинь»
Волинь

У Луцьку розпочалася реконструкція стадіону ДЮСШ «Волинь»

19 листопада 2015, 23:21
0
0
Сподобалось?
0

На стадіоні дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» розпочалися роботи із реконструкції арени. Цими днями демонтовано стару загорожу навколо поля. Найближчим часом  футбольне поле буде розширене і набуде стандартних розмірів. Крім того, стадіон ДЮФШ отримає освітлення – по 3 щогли для прожекторів вздовж кожної з бічних ліній і по одній за воротами. Для зручності вболівальників буде споруджено й трибуни із полікарбонатними сидіннями. Вони тепер будуть поруч із полем, а не за сіткою огорожі.

Про це інформує клубна прес-служба.

Реконструкція стадіону на вулиці Дубнівській розпочалася в рамках виконання Меморанду про співпрацю, який 12 листопада підписали ДЮФШ «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Крім змін, які стосуються футбольного поля в керівництва школи «Волині» і Фонду є намір обладнати роздягальні, душові, суддівську кімнату і службові кабінети в одного із господарських приміщень, які поруч із полем  на території Волинського обласного ліцею із поглибленим вивченням права.

Після закінчення комплексну всіх робіт у «Волині» буде можливість акредитувати стадіон на Дубнівській для проведення матчів чемпіонатів U-21 і U-19.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися