Голова Волинської ОДА розповів, чому нардеп Ігор Гузь оголосив йому війну
Волинь

Голова Волинської ОДА розповів, чому нардеп Ігор Гузь оголосив йому війну

27 листопада 2015, 12:44
0
0
Сподобалось?
0

25 листопада народний депутат від Волині Ігор Гузь з трибуни Верховної Ради закликав Президента Петра Порошенка звільнити з посади голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика. Останньому народний обранець поставив у вину причетність до бурштинових схем, провалу в економіці, інвестиційній політиці та іншому.

Вчора ж Володимир Гунчик пояснив волинським журналістам своє бачення проблеми.

– Ситуація доволі банальна. «Народний фронт» програв вибори на всіх фронтах, але ще й підставив «Блок Петра Порошенка». Останньою краплею стала ситуація у  Любомльському районі. Там, за наполяганням Ігоря Гузя першим номером списку «Блоку Петра Порошенка – «Солідарності» поставили Ігоря Торбу. Хоча ми одразу чітко розуміли, що ця кандидатура навряд чи була прохідною, коли би мова йшла про округ. Після виборів Ігор Гузь узявся вимагати, саме вимагати від мене, щоби Торба був головою районної ради. Ми аналізували ситуацію, і аж ніяк обставини не складалися так, аби Торбу обрали головою, – розповів Володимир Гунчик.

Також він зізнався, що задіяв усі свої можливості, аби добитися підтримки кандидатури Ігоря Торби.

Далі Володимир Гунчик попросив Ігоря Гузя виїхати у Любомль, щоб поспілкуватися із радником голови ОДА Миколою Пархомуком та вже депутатом 7-го скликання Володимиром Дибелем. На зустрічі й вибухнув конфлікт. Її учасники поспілкувалися на високих тонах. Не досягнувши бажаного Ігор Гузь приїхав до Луцька і заявив Володимиру Гунчику, що не пробачить йому цього, також сказав, що оголошує війну, першим кроком якої стане публічний виступ з трибуни Верховної Ради.

Володимир Гунчик зазначив, що співпраця з «Народним фронтом» для «Солідарності» на Волині була невдала. До обласної з десяти кандидатів пройшов лише один їхній представник.

Також Володимир Гунчик припустив, що поведінка Ігоря Гузя обумовлена його бажанням змінити чергову політичну партію, перекинутися в табір нової опозиції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися