Лучанин образив почуття закарпатців своїм роликом?
Волинь

Лучанин образив почуття закарпатців своїм роликом?

16 грудня 2015, 12:51
1
0
Сподобалось?
0

Луцький шоу-мен, який нині працює і мешкає у Києві, відзняв ролик про свою подорож Україною. При цьому завітав і на Закарпаття до місцевих історичних пам’яток. .  Відео з коментарем він розмістив на своїй сторінці у соцмережі.

«Вперше в житті щось знімаю та монтую. Маленький тріп з гір на море, з висоти 1040 метрів до самого різня моря, 1980 км за 72 години», – написав Курбан.

Його роботу оцінили друзі, а от у закарпатських ЗМІ вона викликала обурення.

«Пиво, вино, відсутність фокусу та картинка, яка постійно трясеться, – саме таке відео про чотири міста з України змонтував волинський журналіст Олексій Курбан», – пише 7dniv.info.

«…З самовпевненістю хлопця явно проблеми. Так, опис Мукачева журналіст починає з фрази: «Я знаходжуся в Мукачеві уже цілу годину. І ви знаєте, я, напевно, знаходжуся в Мукачеві на 59 хвилин довше, ніж хотів би тут знаходитися. Замок Паланок, який лише цього року портал «ЗаграNіца.Київ» вніс в 15 найбільш вражаючих в Україні з 300 можливих, також не пройняв журналіста. Курбан заявив: «Єдине, що я можу сказати про замок Шенборна (має на увазі замок в Мукачеві – авт.) – тут безумно смачне вино. Дегустаційний зал, в якому 84 види вина, і з цієї кількості вина я спробував 8 по 50 грам. Дуже алкогольний замок в Мукачеві. Більше тут робити нічого».

З 7 хвилин ролика трошки більше 2 хвилин виділено на Закарпаття, решту – на алкоголь інших міст», - описує видання доробок Курбана.

https://www.youtube.com/watch?v=B5O1jQnaidk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися