У луцькому зоопарку горіло приміщення для зимівлі тварин
Волинь

У луцькому зоопарку горіло приміщення для зимівлі тварин

8 січня 2016, 23:56
0
0
Сподобалось?
0

Приблизно о 21:50 третього січня на території КП «Луцький зоопарк» зайнялося шлакоблочне зимове приміщення для тварин. Пожежу о 22:21 ліквідували працівники державної пожежно-рятувальної частини №2 та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Знищено чотири квадратних метри покрівлі. Вогонь завдав лише матеріальних збитків, ні тварини, ні люди не постраждали. 

У «зимівнику» перебувало до 30-ти особин звірів та декоративних птахів. Тож реагувати потрібно було негайно. Тому, заливши водою причину займання, пожежники допомогли працівникам КП евакуйовувати живність. Мороз настільки ускладнював ситуацію, що після гасіння пожежі термінового відігріву потребували навіть намоклі морські свинки, на шерсті яких замерзли краплинки води.
Щодо причин займання, то остаточно їх мають назвати пожежники. У самому зоопарку винять пічне опалення, яке працювало цілодобово через пониження температури. Надзвичайну ситуацію вдалося помітити завдяки тому, що сторож КП дотримувався режиму обходу території та приміщень. Тож він вчасно виявив задимлення і правильно зреагував на таку НП.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися