Луцький СГК платить податки у Броварах
Волинь

Луцький СГК платить податки у Броварах

19 січня 2016, 11:29
1
0
Сподобалось?
0

Луцький-спиртогорілчаний комбінат, який входить до державної корпорації «Укрспирт», сплачує податки за у бюджет міста Бровари. Склалося так, що нині волинське підприємство зареєстроване на Київщині. Члени комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва обговорювали звернення до Кабінету міністрів України щодо прийняття заходів, спрямованих на повернення Луцькому спиртзаводу статусу підприємства з місцем реєстрації у Луцьку.

Про це пише «Конкурент».

«Якщо комбінат отримає статус окремого підприємства з місцем реєстрації у Луцьку, то це дасть змогу доповнити міський бюджет, що в свою чергу сприятиме вирішенню соціальних та інших проблем міста", - сказав голова комісії, депутат Петро Нестерук.

Члени комісії підтримали пропозицію, що варто звернутись до Кабінету міністрів з вимогою внести зміни до Постанови Кабміну під № 672 й повернути податки комбінату у луцьку казну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Критик
    Критик

    Лише здолавши диктатуру "куєва" та провівши федералізацію - можна сподіватись на відновлення миру і порядку на залишках України !!!

    19 січня 2016, 13:04
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися