На Волині у місцеві бюджети зібрали 7,4 мільярда гривень податків
Волинь

На Волині у місцеві бюджети зібрали 7,4 мільярда гривень податків

7 грудня 2022, 10:58
0
1
Сподобалось?
1

За підсумками одинадцяти місяців до місцевих бюджетів Волині надійшло 7 мільярдів 406 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених волинянами податків до бюджетів громад на 2 мільярди 17 мільйонів гривень перевищує аналогічні показники минулого року.

«Всупереч труднощам воєнного часу динаміка наповнення місцевих бюджетів дає підстави для впевненості у фінансовій стабільності громад», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Фінансово підтримати країну можуть громадяни, які в минулі податкові періоди придбали активи за доходи, з яких не сплачено податки. Зокрема, до 1 березня 2023 року кожен, хто раніше отримував доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію. Детальну інформацію щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону гарячої лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися