Фото ГУНП у Волинській області
Волинь

Під час місячника здачі зброї на Волині у поліцію принесли переносний зенітно-ракетний комплекс

24 березня 2016, 10:26
0
0
Сподобалось?
0

З початку березня на території Волинської області проводять місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин. З початку його проведення здано 23 мисливських гладкоствольних рушниці, 14 одиниць спортивної нарізної зброї, 13 газових пістолетів та револьверів, 3 травматичні пристрої. Більшість «стволів» на момент здачі знаходилися у бойовому стані.

Місячники здачі зброї – традиційна процедура, яка проходить по всій Україні. Цього разу «улов» волинських правоохоронців був дещо урізноманітнений у зв’язку з бойовими діями на Донбасі. Учасники АТО здали у поліцію переносний зенітно-ракетний комплекс.

Про результати місячника здачі зброї розповіли т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в області Сергій Козак та начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Володимира Солоненка.

Вони наголосили, що за порушення законодавства у сфері обігу зброї передбачена адміністративна й кримінальна відповідальність.

Якщо ви маєте незареєстровану вогнепальну зброю, слід звернутися з відповідною заявою у поліцію. Працівники дозвільної системи нададуть вам кваліфіковану консультацію, а також у випадку необхідності допоможуть легалізувати зброю. Осіб, які добровільно здадуть незареєстровану зброю, звільняють від кримінальної та адміністративної відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися