У Луцького прикордонного загону новий командир
Волинь

У Луцького прикордонного загону новий командир

1 квітня 2016, 11:24
0
0
Сподобалось?
0

Днями відбулася заміна начальника Луцького прикордонного загону. У присутності голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика начальник Північного регіонального управління Держприкордонслужби полковник Валерій Курніков представив нового командира Олександра Соловея. На зустрічі був присутній також попередній керівник луцьких прикордонників Олександр Мейко.

Буде ще офіційне представлення, яке відбудеться 4 квітня під час оперативної наради в ОДА. Там Олександр Соловей розповість про свої першочергові завдання на цій посаді.

Олександр Іванович народився 10 березня 1979 року у селі Біла Чемеровецького району Хмельницької області. У 2000 році закінчив Національну академію Прикордонних військ України імені Богдана Хмельницького. Розпочав службу на посадах заступника начальника прикордонної застави, начальника прикордонної застави в Донецькому прикордонному загоні. У 2008 році закінчив оперативно-тактичний факультет Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. До останнього працював на різних посадах у Чпоському, Мукачівському та Мостиському прикордонному загонах.

Нагадаємо, нещодавно відбулася й заміна керівника Волинської митниці. Тоді її пов’язували із бурштиновим скандалом, який розгорівся після виявлення польськими митниками у Дорогуську 1,5 тонни бурштину, пропущеного з українського Ягодина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися