Жирний ляпас від «Дніпра» на старті чемпіонату
Волинь

Жирний ляпас від «Дніпра» на старті чемпіонату

25 липня 2016, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

У неділю врятована з небуття «Волинь» стартувала у новому чемпіонаті виїзним матчем із «Дніпром» і була бита. Бита переважно молодими футболістами, які ще минулого року навіть не мріяли зіграти в «основі» однієї з найсильніших команд України.

«Дніпро» – «Волинь – 5:0

Голи: 1:0 – Баланюк (5), 2:0 – Когут (16), 3:0 – Баланюк (22), 4:0 – Вакулко (85), 5:0 – Кочергін (90).

«Дніпро»: 77. Шеліхов, 24. Лучкевич, 39. Сваток, 14. Чеберячко, 8. Польовий, 9. Вакулко (23. Чеберко, 87), 25. Когут (10. Кочергін, 72), 4. Кравченко – к, 89. Політило, 7. Блізниченко (99. Луньов, 86), 17. Баланюк.

«Волинь»: 1. Кичак, 26. Никитюк, 18. Логінов (76. Ляшенко, 73), 13. Шабанов, 22. Шаповал, 30. Гуменюк, 7. Герасимюк, 97. Дудік (38. Петров, 46), 99. Діденко – к, 20. Задерецький, 89. Козьбан (48. Чепелюк, 73).

Команди у міжсезоння опинилися у схожих ситуаціях. І дніпровці, і лучани втратили занадто багато ключових виконавців, тому нині змушені робити ставку на молодь. Цікаво, що теперішній кістяк «Дніпра» складають футболісти, які нещодавно виблискували у Луцьку – Сергій Кравченко отримав у Дніпрі капітанську пов’язку, тут же грають Сергій Політило та Володимир Польовий. Це найзірковіші футболісти команди Дмитра Михайленка, котрий змінив Мирона Маркевича. «Волинь» «точково» зберегла склад, проте достойна лава запасних у команді просто відсутня. Тож втрата кожного гравця «аукатиметься» команді Віталія Кварцяного серйозними ігровими проблемами. Так, в принципі, була й тепер. Через травми гру змушені були пропустити півзахисник Андрій Богнданов та центрбек Міха Горопевшек. Головним чином це позначилося на оборонних діях лучан.  Захист виглядав як прохідний двір. Катастрофа «Волині» почалася на 5-й хвилині. Політило шикарним пасом вивів на ударну позицію Баланюка, і той не схибив. Ще до середини тайму Кичак двічі виймав м’яч з сітки воріт. Під час другого взяття воріт невдало зіграли Никитюк та Логінов. Третє взяття воріт легко може записати на себе знову ж таки Логінов, який не влучив по м’ячу і пропустив його поміж ніг на Баланюка, дозволивши молодому дніпровою оформити перший «дубль» за «Дніпро».

У другому таймі «Волинь» намагалася нав’язати супернику дещо вигідніший для себе футбол, але невдало. Лучани завалили ще й кінцівку матчу, отримавши в останні хвилини ще два голи.

https://www.youtube.com/watch?v=41ncYyFpQVE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися