«Волинь» не зіпсувала день народження головному тренеру «Олександрії»
Волинь

«Волинь» не зіпсувала день народження головному тренеру «Олександрії»

19 вересня 2016, 07:56
0
0
Сподобалось?
0

Це був поєдинок рівних суперників. Команди багато працювали на створення небезпечних моментів, відповідаючи кутовим на кутовий, ударом на удар. От тільки майстерність не дозволяла суперникам реалізувати свій потенціал і втілити його у голи. Тож нічийний результат десь навіть справедливий, хоча з огляду на те, що свій гол гості забили вже аж у компенсований час, футболістам і тренерам «Волині» таки має бути трохи образливо.

«Волинь» – «Олександрія» – 1:1

Голи: 1:0 – Петров (28), 1:1 – Полярус (90+1).

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 24. Горопевшек, 18. Логінов, 13. Шабанов, 48. Чепелюк (20. Задерецький, 78), 7. Герасимюк – к, 94. Хомченко, 97. Дудік (25. А. Никитюк, 89), 9. Мемешев, 8. Петров.

«Олександрія»: 54. Новак, 4. Огіря (9. Пономар, 64), 6. Леонов (14. Полярус, 74), 10. Яремчук, 11. Цуріков, 15. Запорожан – к, 17. Гітченко (87. Басов, 36), 22. Грицук, 25. Чеботаєв, 26. Шендрік, 27. Старенький.

У грі від воріт до воріт першу нагоду відзначитись мали гості, але Яремчук метрів з десяти вистрілив по горобцях. «Волинь» довго у боргу не лишалася і провела кілька небезпечних атак. Герасимюк, який знову повернув собі капітанську пов’язку, продерся у штрафний майданчик, але заробив лише кутовий. Після подачі гості винесли м’яч, проте на підбиранні знову були лучани й провели швидку атаку другим темпом. Чепелюк, Логінов і, зрештою, Дудік вивели на ударну позицію Петрова, і той відкрив рахунок у грі. Буквально одразу підопічні Кварцяного могли закріпити свій успіх. Луцькі футболісти вибігли в контратаку, Мемешев виводив на побачення з Новаком Хомченка, але воротар олександрійців встиг перехопити м’яч. У кінцівці тайму гості влаштували невеличкий штурм воріт «Волині». Цуріков трохи не влучив у «рамку» після кутового, а Яремчук один в один не переграв Кичака.

Початок другого тайму був за лучанами. Зважаючи на те, що у кінцівках практично усіх матчів футболісти «Волині» виглядають втомленими, команда Кварцяного спробувала зробити перевагу у рахунку більш комфортною. Лучани заробили серію кутових і практично кожна подача корнера несла загрозу воротам Новака. Проте футболістів вкотре підвела майстерність. Непоганий шанс забити після пасу Мемешева мав Логінов, але вдарив ну дуже вже неточно. Одно разу, знову ж таки після подачі кутового, луцькі футболісти влаштували над штрафним майданчиком гостей перепасовку головами, аж поки м’ячем не заволодів Новак. Не вдалося реалізувати команді Кварцяного й швидкий контрвипад чотири в два – Мемешев затягнув з пасом на Хомченка, і партнер вже опинився у положенні поза грою. Ближче до середини другого тайму активність «Волині» потроху почала згасати. Натомість футболісти «Олександрії» дуже не хотіли засмучувати програшем свого тренера Володимира Шарана, котрий цього дня святкував день народження. Шикарну нагоду врятувати гру втратив Грицук. Гості почали потроху підтискати «Волинь». Але й лучани дуже уважно грали у захисті. Гру на контратаках «Волині» пожвавили заміни, зроблені Віталієм Кварцяним наприкінці матчу. Свіжий Андрій Никитюк ледь не першим доторком до м’яча після виходу на поле навіть забив гол, але судді зафіксували у цьому епізоді офсайд. Коли на табло уже пішов компенсований час, а головний арбітр додав до другого тайму аж шість хвилин, гості таки відігралися. Швидка атака олександрійців закінчилася прострілом у центр штрафного майданчика «Волині», де на м’яч, без належної опіки з боку захисників, дочекався Полярус і розстріляв ворота. Коли добігала кінця п’ята компенсована хвилина «Волинь» могла втратити і нічию. Врятував команду Кичак. Спершу Артем відбив небезпечний удар, а потім ще й перервав не менш небезпечну подачу у штрафний майданчик.

https://www.youtube.com/watch?v=KDweo9Ctpoo


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися