«Волинь» домінувала у матчі з «Нафтовиком» і знову програла (відео матчу)
Волинь

«Волинь» домінувала у матчі з «Нафтовиком» і знову програла (відео матчу)

21 серпня 2017, 08:55
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» продовжує шукати свій футбол. Матч в Охтирці лучани провели першим номером, проте не мали з цього ніяких дивідендів. Відсутність якісного форварда вкотре бере своє.

«Нафтовик-Укрнафта» – «Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Бояринцев (31 – з пенальті).

«Нафтовик-Укрнафта»: 1. Солдатенко, 4. Бояринцев – к, 23. Зайчук, 37. Білик, 28. Власюк, 17. Передистий, 10. Піднебенной, 21. Швець, 7. Скакун (30. Антюх, 46), 8. Цюцюра (9. Суханов, 87), 11. Яременко (15. Кателін, 90+3).

«Волинь»: 42. Неділько, 9. Романюк (15. Мелінишин, 89), 2. Воробей, 3. Никитюк, 11. Шаповал, 5. Тетеренко, 7. Герасимюк – к (29. Нич, 79), 44. Неделюк, 8. О. Марчук, 10. Ляшенко (19. Бескоровайний, 82), 77. Петров (39. Степанов, 58).

Перший тайм пройшов у дуже жвавій боротьбі. Вже на 5-й хвилині воротам охтирців загрожував Романюк, запустивши м’яча над поперечиною. Господарі шукали свого шансу в контратаках. Кілька з них були досить гострими. На 17-й хвилині Швець непогано розібрався із захисником «Волині» і пробив зовсім поруч зі стійкою воріт Неділька. Ключовий епізод у матчі стався на 30-й хвилині. Партнери пасом із глибини кинули у прорив до штрафного майданчика лучан Піднебенного. І тут помилився Никитюк. Хоча реальної загрози воротам не було, він на швидкості врізався у гравця «Нафтовика-Укрнафти». Арбітр мав підстави призначати 11-метровий і зробив це. Капітан команди господарів Бояринцев з пенальті відкрив рахунок у матчі, хоча голкіпер лучан ледь-ледь не дотягнувся до м’яча.

«Волинь» організувала невеличкий штурм воріт господарів поля аби ще до перерви вирівняти ситуацію. Але спершу Петров не зумів замкнути класну передачу від Ляшенка, а потім Солдатенко врятував охтирців після потужного удару від Никитюка метрів з десяти.

У другій 45-хвилинці темп гри залишався досить високим. «Волинь» великими силами йшла вперед, проте моментів практично не створювала. Більшість атак на ворота Солдатенка завершувалася… кутовими. Їх було подано чимало, але витиснути хоч щось зі стандартних положень підопічні Ярослава Комзюка не змогли. На початку тайму класний шанс був у Ляшенка, він з району 11-метрової позначки пробив над поперечиною. Ближче до фінального свистка у штрафному майданчику «Нафтовика» почали виникати мікропожежі. Під час однієї з них ворота розстрілював Неделюк, але вчасно перед воротами виріс захисник і заблокував удар.

Після цієї мінімальної поразки «Волинь» знову опустилася у зону вильоту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися