Не дайте згубити «Пролісок»!
Волинь

Не дайте згубити «Пролісок»!

29 березня 2018, 16:52
0
4
Сподобалось?
4

Ось уже кілька останніх місяців наш колектив живе під високою напругою, що викликана складною ситуацією довкола призначення директором санаторію Валентини Касарди. Звернення з проханням залишити нашого багаторічного керівника на цій посаді ми подали задовго до закінчення терміну її контракту, але депутати обласної ради своєчасно не відреагували на нього і поставили кадрове питання «Проліска» в останній день закінчення трудової угоди з Валентиною Іванівною.

Замість того, щоб позитивно розв’язати його, обранці громади дали їй можливість попрацювати лише три місяці й оголосили конкурс на заміщення посади директора, хоча насправді нині час вона не є вакантною. Такі кадрові викрутаси розцінюємо як намагання усунути Валентину Касарду, протягнувши на її місце когось іншого, хто накинув оком на успішне комунальне підприємство, яке в останні роки стрімко розвивається.

Завдяки менеджерським здібностям Валентини Іванівни, її компетентності, постійному пошуку нових видів лікувальних, оздоровчих та реабілітаційних послуг санаторій став сучасним закладом, який має високотехнологічну діагностично-лікувальну базу, впроваджує новітні розробки провідних науково-дослідних інститутів України. Клінічні обстеження здійснює лабораторія, акредитована за вищою категорією.

Саме Валентина Касарда стала ініціатором проекту будівництва за грантові кошти Євросоюзу водолікувального комплексу з двома басейнами, кабінетами лікувальної фізкультури, що обладнані унікальною апаратурою, якої поки що не має жоден санаторій Західної України. Як далекоглядний керівник вона багато уваги приділяє навчанню, перенавчанню, підвищенню професійної кваліфікації як медичного, так і обслуговуючого персоналу. Чимало наших працівників освоїли суміжні професії. 

Валентина Касарда довела, що комунальне підприємство можна успішно розвивати, як і приватне. Вона зробила все, щоб зберегти «Пролісок» у власності територіальної громади Волині. Тому у нас виникає запитання – чому депутати запускають кадрову карусель з продовженням контракту? Чому вперто стверджують, що перешкодою для продовження угоди з Касардою є її вік, хоча в українському законодавстві немає жодного положення про заборону пенсіонерам працювати на будь-якій посаді. Ми вважаємо, що це загрожує стабільності роботи санаторію «Пролісок». Як наслідок – ймовірний розвал, доведення до банкрутства та зміна власника, у результаті чого волинська громада втратить своє майно, а ми – робочі місця.

Валентина Іванівна Касарда – депутат Волинської обласної ради трьох скликань, кавалер ордена Княгині Ольги. Досвід, управлінські здібності, вболівання за «Пролісок» – найкращі аргументи для продовження трудового контракту на посаді директора санаторію. Таким є одностайне рішення загальних зборів трудового колективу. Публічно просимо депутатів облради врахувати думку 140 працівників санаторію матері і дитини «Пролісок», що стверджують це власними підписами, а також відгуки численних клієнтів, серед яких учасники бойових дій на Сході України, ветерани війни та праці, чорнобильці, батьки дітей-інвалідів.

Колектив санаторію "Пролісок"


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися