Українське товариство сліпих відзначило 85 років своєї діяльності
Волинь

Українське товариство сліпих відзначило 85 років своєї діяльності

29 травня 2018, 16:47
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 29 травня 2018 року, у Палаці культури нашого міста відбулось урочисте святкування 85-річчя діяльності Українського товариства сліпих. Захід був організований силами Волинської обласної організації УТОС у Луцьку, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Невеликою історичною довідкою поділилися про успіхи Українського товариства сліпих та особливості його функціонування на Волині. Хвилиною пам’яті вшанували імена тих людей, що стояли у витоків створення організації, протягом багатьох років допомагали незрячим та відійшли у вічність.

Для того, щоб привітати членів товариства УТОС сюди завітали заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець та заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Клімук. Також до привітань долучилося духовенство нашого міста.

Під час вітального слова голова волинського осередку УТОС Юрій Симончук зазначив: «Ми б не впорались без підтримки держави. На сьогодні Українське товариство сліпих - це і реабілітаційні центри, і будинок відпочинку, і близько 70-ти підприємств, будинок звукозапису та друку та майже 35 тисяч членів УТОС в усіх куточках нашої країни».

У свою чергу, Вікторія Клімук привітала усіх присутніх від імені Луцької міської ради: «Луцька міська рада активно співпрацює із товариством, сприяє відшкодуванню пільг на послуги житлово-комунального господарства. Ми сподіваємося, що в подальшому наша плідна співпраця буде лише розбудовуватися і міцнішати».

За багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту інвалідів із вадами зору представників товариства нагороджено Почесною грамотою та оголошено Подяку міського голови.

   

 

 

  

  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися