Біля ПП»Ягодин» побудують  додаткові термінали для вантажних автомобілів
Волинь

Біля ПП»Ягодин» побудують додаткові термінали для вантажних автомобілів

26 вересня 2018, 18:34
0
0
Сподобалось?
0

Біля міжнародного пропуску “Ягодин” почали будівництво двох додаткових терміналів для вантажних автомобілів –  експортного та імпортного. Їх власник - ТзОВ “Комплекс “Ягодин”.  Потреба у добудові виникла через постійні кілометрові черги на українсько-польському кордоні, часті аварійні ситуації, антисанітарію та відсутність елементарних умов для комфортного очікування своєї черги водіїв-далекобійників, – повідомляє  Перший.

Площа, на якій розгорнуться обидва термінали та необхідна інфраструктура для водіїв, понад  11 гектарів. Тут вже  тривають підготовчі роботи:  розчистили площу  від чагарників, відреставрували огороджу, замінили освітлення. Загалом, за словами представників компанії “Комплекс “Ягодин”, уже вклали 5 мільйонів гривень, а загальна сума, яку планують інвестувати, сягає близько 5 мільйонів доларів. Представниця інвестора Катерина Чугунна повідомила, що  вже придбані паркомати, що видаватимуть чеки, в яких вказуватимуть час заїзду вантажівки і орієнтовний час виїзду із терміналу.  Автомобільна стоянка новоствореного терміналу зможе вміщати 300-400 вантажівок, що, за словами представників компанії, дозволить повністю ліквідувати черги на кордоні.

В’їзд у термінали буде платним, однак, як переконують інвестори, сума буде незначною. Крім того, ті водії, які користуватимуться послугами терміналів “Комплексу “Ягодин”, матимуть знижки для проживання у готелі та на купівлю пального на АЗС, що розташовані поруч. На території терміналів діятиме кафе із комплексними обідами за доступними цінами.

Депутати та поліцейські, для яких показали і розказали про термінали, висловили сподівання, що перебування у додаткових терміналах «Комплексу “Ягодин” не будуть обов’язковими для водіїв-далекобійників, бо по-іншому – це вже підстава для відкриття кримінальних проваджень.

Представниця інвестора Катерина Чугунна запевнила, що водії матимуть вибір: або очікувати проходження митного контролю в кілометровій черзі прямісінько в автомобілі, або ж на території терміналу в комфортних умовах.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися