У Луцьку дівчат навчатимуть захищати себе фізично та психологічно
Волинь

У Луцьку дівчат навчатимуть захищати себе фізично та психологічно

4 грудня 2019, 19:02
0
0
Сподобалось?
0

11 грудня факультет педагогічної освіти та соціальної роботи Східноєвропейського університету імені Лесі Українки прийматиме масштабне дійство – захід «Захисти себе Fest».

Як повідомила сайту «Вісник+К» співавторка проекту Світлана Мілінчук, метою події є інформування студенток, учениць та лучанок загалом про можливі небезпеки, які чатують там, де й не здогадуємося. Йдеться не тільки про фізичний самозахист та вміння надавати медичну допомогу собі та близьким, а ще про інформаційну, психологічну та юридичну безпеки.

Експертами фестивалю будуть представники патрульної поліції, обласного центру  екстреної медичної допомоги  та медицини катастроф, кандидат психологічних наук та член Національної спілки журналістів України. Учасницям заходу продемонструють практичні прийоми самозахисту та надання медичної допомоги, вони почерпнуть ази психологічного, юридичного й інформаційного захисту.

Фестиваль відбуватиметься у середу 11 грудня з 10 до 14 години в концертній залі Центру культури та дозвілля СНУ імені Лесі Українки за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка 30, 2 поверх.

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/kHp26qoNA5NufZay7

Проект «Захисти себе Fest» реалізовується громадською організацією «ВірГоу» за фінансування, наданого НУО «Сучасний Формат» Волинському інституту права в рамках підтримки громадських ініціатив випускників курсу «Громадянська освіта для молодіжних працівників», що здійснюється за підтримки ПРООН та Міністерства закордонних справ Данії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися