«Волинь» здолала «Оболонь-Бровар» і повернулася у трійку лідерів
Волинь

«Волинь» здолала «Оболонь-Бровар» і повернулася у трійку лідерів

30 червня 2020, 20:53
0
0
Сподобалось?
0

Луцький стадіон «Авангард» прийняв перший у нинішньому році офіційний  футбольний матч. До «Волині» у гості завітав один з прямих конкурентів у боротьбі за путівку у прем’єр-лігу – столична «Оболонь-Бровар». Зважаючи на щільність результатів у верхній частині, перемога кожної з команд виводила її на місця у трійці лідерів.

«Волинь» – «Оболонь-Бровар» – 1:0

Голи: 1:0 – Кожанов (37).

«Волинь»: 78. Літовченко, 17. Михалик (95. Курко, 55), 18. Приндета, 3. Сімінін – к, 26. Мартинюк, 8. Чачуа, 16. Рябов, 29. Кожанов, 10. Хагназарі (14. Кизилатеш, 87), 34. Климець (23. Норенков, 67), 22. Волошинович (28. Кобзар, 86).

«Оболонь-Бровар»: 1. Федорівський, 4. Майданевич, 21. Білий, 33. Безуглий, 17. Голіков (22. Бровченко, 86), 24. Прокопенко, 32. Валєєв (8. Савченко, 72), 88. Покотилюк, 10. Слободян – к  (7. Островський, 7), 13. Мединський (44. Касімов, 85), 9. Ковбаса (30. Гутті, 57).

Лучанам потрібно було реабілітовуватися за прикру поразку від «Чорноморця». «Хрестоносців» влаштовувала лише перемога. Проблема ще була й у тому, що у складі луцької команди через травми не залишилося жодного нападника. Тож тренерський штаб висунув на вістря атаки Ростислава Волошиновича, котрий не дуже комфортно почувається на позиції форварда.

Увесь перший тайм команди провели з великою кількістю браку в розвитку атак та максимально обережно у захисті. Настільки, що гол був забитий після єдиного на дві команди стовідсоткового гольового моменту. Гості обрізалися у центрі поля, а «Волинь» провела швидку контратаку. Волошинович вивів на побачення з Федорівським Кожанова, і кращий бомбардир лучан переграв голкіпера «пивоварів».

Другий тайм почався приблизно у такому ж стилі, як пройшов увесь перший. Але гра поступово розганялася. Рушієм розгону просто змушені були стати кияни. Проте довгий час їм нічого цікавого в атаці не вдавалося. Урізноманітнив дії «пивоварів» після появи на полі бразильського форварда Гутті. Його нестандартні дії буквально одразу ледь не призвели до взяття воріт Літовченка. Бразилець відіграв кількох гравців «Волині» і вже зі штрафного майданчика пробивав у дальню від голкіпера «дев’ятку», але тут точність підвела нападника. Ще кілька разів Гутті намагався пробивати з незручних позицій та з-під захисників. Потенційну небезпеку спільними зусиллями оборона хрестоносців відвертала.

Запал Гутті партнери по команді підтримали недостатньо, тож потроху лучани відвели гру подалі від своїх воріт й спокійно довели матч до мінімальної перемоги. Після неї «Волинь» має в активі 41 очко – стільки ж як і «Металіст-1925» та «Інгулець», і всі разом ділять 1–3 місця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися