Пістолет, відібраний у волинських ДАІшників революціонерами, засвітився у розбої на Рівненщині
Волинь

Пістолет, відібраний у волинських ДАІшників революціонерами, засвітився у розбої на Рівненщині

24 травня 2014, 15:35
1
0
Сподобалось?
0

Співробітники СБУ спільно з міліцією затримали озброєну групу осіб, які у лісосмузі поблизу села Товпижин Демидівського району Рівненської області обстріляли автівку місцевого мешканця. Зловмисники напали на жителя села Вербин та його неповнолітнього сина, які повертались з риболовлі додому. Намагаючись зупинити автомобіль, правопорушники відкрили вогонь із вогнепальної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, повідомили у прес-центрі СБУ.

Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди та затримали 5 членів злочинного угруповання. Під час обшуку у них було вилучено пістолети системи «Макаров» та «Форт-12Р», мисливський карабін «Форт-201», а також 162 патрони калібру 7,62 мм.

Встановлено, що один з пістолетів, вилучений у зловмисників, був вкрадений під час нападу 19 лютого на пост ДАІ у Цумані Ківерцівського району Волинській області. Тоді рівненські і волинські активісти кількох громадських формувань їхали до Луцька після штурму бази «Беркуту» і роззброїли працівників ДАІ, які перешкоджали руху транспорту на Київ.

За матеріалами СБУ, міліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За скоєння цього злочину передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • я
    я

    """"Тоді рівненські і волинські активісти кількох громадських формувань їхали до Луцька після штурму бази «Беркуту» і роззброїли працівників ДАІ, які перешкоджали руху транспорту на Київ.""" Ось зараз і видно хто зробив "революцію" в Україні -засрані галичани які без "флага и родины" збилися в " громадські організації" примазались до України і тепер не дають спокійно жити українцям та росіянам!!!

    25 травня 2014, 12:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися