30-річному захиснику, який жив у Луцьку, просять посмертно присвоїти звання Героя України
Волинь

30-річному захиснику, який жив у Луцьку, просять посмертно присвоїти звання Героя України

2 жовтня 2023, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

На сайті Президента України зареєстрували петицію про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) 30-річному військовослужбовцю Збройних Сил України, який жив у Луцьку, Івану Лазебнику.

Петицію створила мама Героя 25 вересня. Для того, щоб її розглянули, потрібно зібрати 25 тисяч підписів.

Проголосувати можна за цим посиланням: https://petition.president.gov...

Просять надати звання Героя України Івану Вікторовичу Лазебнику 25.02.1993 р.н. - гранатометнику третьої групи спеціального призначення другої роти спеціального призначення військової частини А4100, який героїчно загинув при виконанні бойового завдання. Захисник загинув 17 вересня 2023 року, рятуючи побратима у Херсонській області під час звільнення наших територій від окупантів.

«Іван народився в селі Орли Черкаської області. Навчався в смт. Лисянка школа номер 2. Іван завжди був веселим, позитивним хлопцем, романтиком до життя. Завжди любив жартувати, поважав і сильно любив батьків, та рідних. Не залишав друзів у біді, при першій потребі приходив на допомогу. 


Іван був учасником АТО з 2015 року. Під час повномасштабного наступу росії в Україну він не вагаючись став на захист Батьківщини, Іван пішов по стопах Батька, який пройшов війну в Афганістані. Він завжди мріяв і хотів, щоб Україна була вільною та Незалежною. Батьки втратили найцінніше у цьому житті, свого єдиного сина, свою опору, своє майбутнє. 

Єдине, що ми з вами можемо зробити в памʼять для Героя України - підтримати кожним голосом дану петицію», - йдеться у тексті петиції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися