«Щоб вісниківці не здавали позицій та дожили до моїх літ»
Наші публікації

«Щоб вісниківці не здавали позицій та дожили до моїх літ»

25 квітня, 17:09
0
0
Сподобалось?
0

Такі побажання отримали від нашого 90-літнього читача

Анатолій Мельник із села Холонів на Горохівщині завжди з нетерпінням чекає свіжого номера «Вісника+К». І, незважаючи на поважний вік, сам щотижня ходить на пошту, щоб забрати газету.

– Яке моє життя? Як у кожного сільського чоловіка, – філософствує Анатолій Іванович на наше запитання розказати щось цікаве про себе. – Знав одну роботу: шоферував у колгоспі. Потім у село прислали зав­клубом гарну молоденьку дівчину Юлю. Я її вподобав, женилися ми. Прийшла в невістки, а потім стали свою хату будувати. Троє діток у нас народилося – дві доньки та син. Ми жили з жінкою прекрасно: у добрі, злагоді. Інакше б я зараз її не глядів. У 2022 році після другого інсульту злягла. Всю праву сторону паралізувало. Вона не говорить, лише лівою рукою може ворухнути, то я її піднімаю, годую.

Дідусь Анатолій рахує, що в парі прожили 65 років. Дітей виростили, допомогли їм на ноги стати. Тепер батьки живуть разом з наймолодшим сином. Видно, що він хороший господар. І в хаті, і навколо – порядок.

– А я тільки ходжу на городі і щось заглядаю, – посміхається дідусь.  Ще пару гілок на деревах можу зрізати та й все.

Анатолій Іванович зізнається, що замолоду не цурався ніякої роботи, а зараз рух вже не той, то можна і відпочити. Любить дивитися телевізор, постійно стежить за війною і переживає, коли «ця вся біда закінчиться, бо ж у мене двоє внуків воює». Акуратно складає газети, які ми привезли, і додає, що вже багато років передплачує «Вісник+К».

 – То мені найлучча газета. Як приходжу з пошти, одразу беру окуляри і перечитую все від першої до останньої замєтки, – сміється.

– Певно, того так її любите, бо народилися в одну пору, бо ж у вас день народження 24 квітня, а у «Вісника» – 25-го, – жартома висловлюю свої здогадки.

– О, то дуже файно. Вітаю вас! Бажаю, щоб працювали у цьому ж дусі, не здавали позицій, а тримали марку та дожили, як і я – до 90 літ! – отримали такі оптимістичні зичення від ювіляра.

І ми в свою чергу бажаємо Анатолію Івановичу, щоб здоров’я не підводило, тішили та поважали рідні і щоб швидше настав мир. До всіх добрих побажань приєднуються діти, внуки та правнуки. Тож, сподіваємося, що своє століття дід Анатолій зустріне в колі родини та разом із «Вісником+К».

Руслана СУЛІК

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися