Потрібні кошти на порятунок 6-річного лучанина
Волинь

Потрібні кошти на порятунок 6-річного лучанина

12 серпня 2014, 13:57
1
0
Сподобалось?
0

У січні 2014 року, повернувшись з дитячого садка 6-річний Владислав Білоус поскаржився на болі в нозі. Звернулися в травмпункт, зробили рентген і виявили якесь ущільнення. З підозрою на кісту, на початку лютого хлопчика прооперували в обласній лікарні. По гістології встановили «фіброзну дисплазію». Після двох з половиною місяців реабілітації, дитина почала вставати на ногу. Відчувався дискомфорт, але лікарі заспокоювали, пояснюючи це атрофуванням м'язів. У кінці травня хлопчик почав накульгувати на ногу. Батьки повезли сина в Рівненський ортопедичний центр. По рентгену встановили викривлення шийки стегна. Дитині рекомендували не навантажувати ногу. Місяць хлопчик ходив на милицях, але відчуття дискомфорту не пропадало. Черговий рентген показав викривлення кістки і якесь ущільнення. У липні 2014 року дитину привезли в Інститут ортопедії, де встановили діагноз остеосаркома лівої стегнової кістки. З липня Владислав поступив на лікування у відділення дитячої онкології Національного інституту раку. Справа дитини розміщена на сайті благодійного фонду «Краб» http://krab.org.ua/rus/projects/institute/kids/bilous-vladislav/, який опікується онкохворими дітками.

Мама Владислава на 9 місяці вагітності. Владиславу натомість потрібна термінова операція! Якщо оперуватимуть в Україні - дитині доведеться ампутувати ніжку. За кордоном можуть її врятувати, але потрібна шестизначна сума. Будь-яка допомога - варта дитячого ЖИТТЯ!

Реквізити для переказу коштів:

Приватбанк

Поповнення картки: 5168 7572 7136 0937

Отримувач: Білоус Вікторія Віталіївна (мама).

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола
    Микола

    Це сторінка Владика на Фейсбуці: https://www.facebook.com/vladbiloushelp Ви в любому випадку можете допомогти. Як ти можеш допомогти? (3 методи) 1. Безпосередньо зробити внесок на лікування. Поповнення можна зробити на картку матусі Владика. Приват банк. Номер картки: 5168 7572 7136 0937 Отримувач: Білоус Вікторія Віталіівна 2. Зробити внесок у рекламну кампанію на Фейсбук. Більш детальну інформацію дивіться на сторінці у Фейсбук. 3. Зробити РЕПОСТ сторінки на ФЕЙСБУК, щоб інші дізнались про проблему.

    19 серпня 2014, 23:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися